Ajankohtaista


Uutispalsta

Opasteuudistus käynnistyi keskussairaalassa

Syyskuun aikana keskussairaalan kiinteistössä uudistetaan sekä ulko- että sisäopasteet. Vaikka työ pyritään tekemään vaiheittain, joudutaan jonkin aikaa toimimaan ilman opasteita, koska vanhat opasteet poistetaan ennen uusien asentamista. Opastusta ja saattoapua perille saatte sairaalan neuvonnasta, Olka-pisteestä ja sairaalan henkilökunnalta.

Lue lisää


Itseilmoittautuminen käyttöön keskussairaalassa

Seinäjoen keskussairaalassa otetaan tällä viikolla käyttöön ilmoittautumisautomaatit. Pääovilla, käytävillä ja yksiköiden läheisyydessä on automaatti, josta asiakas saa käyntinumeron ja opastuksen vastaanottavaan yksikköön sairaalassa.

Lue lisää


Leikkaukseen ja leikkauksesta kotiin Leikon kautta – keskussairaalan Leiko-yksikkö avataan 6.8.2018 klo 7.00.

Leikkauspäivänä sairaalaan tulevien potilaiden kulku muuttuu. 6.8.2018 avautuvaan uuteen LEIKO-yksikköön keskitetään kaikkien suunniteltuun leikkaukseen tulevien potilaiden vastaanotto ja leikkausvalmistelut. Myös päiväkirurgiset potilaat kulkevat jatkossa LEIKO-yksikön kautta. Uusi LEIKO-yksikkö sijaitsee juuri valmistuneessa F-laajennusosassa. Sisäänkäynti F2-ovesta.

Lue lisää


Keskussairaalan laboratoriossa luovutaan vuoronumeroiden käytöstä.

Sairaanhoitopiirin keskussairaalan toimipisteen (Y-talo) laboratoriossa luovutaan vuoronumeroiden käytöstä 8.8.2018 alkaen. Laboratorio palvelee vain ajanvarauksella. Aika varataan verkossa osoitteessa hyvis.fi tai puhelimitse numerosta 06 415 8813 (ma-pe klo 12-15). Lähete tutkimukseen tulee olla joko alueen terveyskeskuksen tai Seinäjen työterveyden tekemä. Alla tarkempaa tietoa ajanvarauksesta ja laboratorion aukiolosta.

Lue lisää