Ajankohtaista


Uutispalsta

Sairaanhoitopiirin kesärekry.

Tervetuloa sairaanhoitopiirin rekrytointitapahtumaan maanantaina 4.2.2019 klo 14.00 - 17.00. Tapahtuma järjestetään Seinäjoen keskussairaalan 3. kerroksessa (auditoriokerros). Kerromme kaikista avoimista työpaikoistamme, sijaisuuksista ja tarjolla olevista kesätyöpaikoista. Rekrytapahtuman yhteydessä voit jättää meille tietojasi, täyttää työhakemuksen ja jopa solmia työsopimuksen kesäduunista.

Lue lisää


Kaksi neuvosnimitystä sairaanhoitopiiriin.

Tasavallan presidentti on tänään myöntänyt sairaanhoitopiirin johtaja Jaakko Pihlajamäelle sairaalaneuvoksen arvonimen. Yli kuudenkymmenen neuvoksen joukosta löytyy myös toinen "sairaanhoitopiiriläinen". Keuhkosairauksien entiselle ylilääkärille emeritus Erkki Aallolle on myönnetty lääkintöneuvoksen arvonimi.

Lue lisää


Seinäjokelaisten päivystyspalveluihin muutoksia vuoden vaihteessa.

Vuoden 2019 alusta (2.1.2019) Seinäjoen terveyskeskuksen oma ympärivuorokautinen ensiapupäivystys siirtyy Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin vastuulle, osaksi maakunnallista yhteispäivystystä. Uudistuksen taustalla ovat päivystysasetus ja terveydenhuoltolaki. Uusi järjestely merkitsee keskussairaalan päivystysyksikössä työmäärän lisääntymistä merkittävästi. Keskussairaalan järjestämässä yhteispäivystyksessä hoidetaan ainoastaan päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat potilaat. Päivystyspotilaat ovat potilaita, jotka on sairauden vuoksi hoidettava samana päivänä, eikä hoitoa voi siirtää seuraavaan päivään. Seinäjoen terveyskeskuksen päivystys muuttuu ajanvaraukselliseksi kiirevastaanotoksi. Yhteispäivystys ja kiirevastaanotto toimivat Y-talossa (Koskenalantie 18).

Lue lisää