Ajankohtaista


Uutispalsta

Itseilmoittautuminen käyttöön keskussairaalassa

Seinäjoen keskussairaalassa otetaan tällä viikolla käyttöön ilmoittautumisautomaatit. Pääovilla, käytävillä ja yksiköiden läheisyydessä on automaatti, josta asiakas saa käyntinumeron ja opastuksen vastaanottavaan yksikköön sairaalassa.

Sairaalaan poliklinikalle, tutkimuksiin tai vastaanotolle saapuva ilmoittautuu ensin sairaalan pääovilla olevilla automaateilla. Ilmoittautuminen tapahtuu kelakorttia näyttämällä (viivakoodi ylöspäin) tai kirjoittamalla henkilötunnuksensa.  

Automaatti antaa asiakkaalle tulosteen, jossa on käyntinumero ja opastus vastaanottavaan yksikköön. Yksikössä ilmoittaudutaan uudelleen yksikön automaatilla samalla tavalla kelakorttia näyttämällä, kirjoittamalla henkilötunnuksensa tai näyttämällä tulosteen viivakoodia automaatin lukijalle. Yksikössä asiakas kutsutaan sisään vastaanotolle tai tutkimukseen käyntinumerolla, joka näkyy sisäänkutsunäytöllä. 

Omatoiminen ilmoittautuminen tulee jatkossa nopeuttamaan asiointia sairaalassa. Myös asiakkaan tietosuoja paranee, kun sisäänkutsut tapahtuvat käyntinumerolla, eikä nimellä kuten tähän saakka.

Ilmoittautuminen ei koske sairaalan vuodeosastolle tulevia. He ilmoittautuvat edelleen suoraan osastolle.

Lisätietoja Satu Sorila, erityissunnittelija, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
 


Palaa otsikoihin