Ajankohtaista


Uutispalsta

Ravintohuollon järjestämällä lähiruokaviikolla on tarjolla paikallisia tuotteita

Into Seinäjoen järjestämän taannoisen markkinamaanantai-tapahtuman tarkoituksena oli saada "saman lautasen ääreen" alueen lähiruokatuottajat ja sairaanhoitopiirin hankintarenkaan osallistujaorganisaatiot. Tapahtuman tuotoksena sairaanhoitopiirin ravintohuolto toteuttaa lähiruokaviikon ensimmäisen kerran 26.-30.11.2018. Viikolla 48 sairaalan potilaat ja henkilökunta saavat maistella lähialueen tuottajien ruokaa tai ruoan valmistuksessa käytettyjä lähituottajien tuottamia raaka-aineita. Lähiruokateemaviikosta on tarkoitus luoda konsepti, joka voidaan toteuttaa ja toistaa vuosittain. Seinäjoen keskussairaalan ravintohuolto valmistaa lounaaksi tällä hetkellä noin 1300 ateriaa, joten makutuomareita riittää. Potilaiden ja henkilökunnan lisäksi lähiruokaa saavat ensi viikolla maistella myös Tenavakodin lapset.


Palaa otsikoihin