Vierailijoille ja läheisille

Vierailut sairaalassa

Aikuisten vuodeosastoilla on sairaalassa vapaa vierailuaika.  Vierailujen toivotaan ajoittuvan päivä- ja ilta-aikaan hoitotoimenpiteistä johtuen. Lasten vuodeosastoille vierailuaika on vapaa lasten vanhemmille, mutta muista vieraista on hyvä sopia lastenosaston henkilökunnan kanssa.

Synnyttäneiden vuodeosastolla toteutetaan vierihoitoa ja osastolla voivat vapaasti vierailla vain isä ja vauvan sisarukset. Isovanhemmille vierailuaika on klo 17-18. Osaston luonteen vuoksi muut vierailut eivät ole sallittuja.

Sairaalan pääovi on auki arkisin klo 6.30 - 20.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00 - 20.00.


Ruokailu

Sairaalassa asioivat voivat ruokailla Seinäjoen keskussairaalan ruokasali Pihlajassa. Lounas tarjoillaan itsepalvelulinjastosta ja se sisältää pääruoan lisäkkeineen, jälkiruoan, leivät ja ruokajuomat. Lounaan hinta on 6,95 euroa/ aikuinen ja 5,75 euroa/4-12 vuotiaat. Ruokasali Pihlaja on avoinna ma-pe klo 10.15 - 13.30 ja viikonloppuisin klo 11.00 - 13.00.

Tervetuloa maistuvalle lounaalle ruokasali Pihlajaan: rakennusosa K, 0-kerros. Hissillä 00-kerrokseen, josta opasteet.

Ruokalista - Ruokasali Pihlaja


Majoitus

Potilasmajoitus Sairaalarinne sijaitsee sairaalan lähellä olevassa kerrostalossa ja tarjoaa majoitusmahdollisuuden potilaan omaiselle tai tukihenkilölle.


Läheisten ja omaisten tukipalvelut

Sairaalapastorit sekä henkisen ensiavun työntekijät tarjoavat keskustelu- ja kriisiapua potilaan omaisille ja läheisille.