Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Liikenneyhteydet  

Sairaalaan pääsee paikallisbussilla numero 10. Bussit liikennöivät Matkakeskuksen ja sairaalan sekä Y-talon välillä kerran tunnissa. Tarkemmat paikallisliikenteen aikataulut saa kaupungin sivulta ja sairaalan neuvonnasta p. 06 415 4557.

Karttaan on merkitty bussipysäkit. Ensimmäinen sairaalapysäkki on Ramppitien ja Kiertotien liittymässä. Seuraavat sairaalapysäkit ovat Östermyrankadulla Y-talon edessä ja Koskenalantiellä.

Taksiautoja on arkisin päiväaikaan kantasairaalan (Hanneksenrinne 7) pääoven läheisyydessä, jossa on viisi taksipaikkaa. Taksikeskuksen numero on 0100 84999.

Kelan korvaamat taksimatkat tilataan sairaanhoitopiirin alueella Etelä-Pohjanmaan taksikeskuksesta, p. 010 086 001.

Pysäköinti

Pysäköintialue P1 on keskussairaalan pääpysäköintialue. Alueella on käytettävä pysäköintikiekkoa. Sairaalan pääoven edessä on inva-paikkoja ja kolme potilaan saattajalle tarkoitettua pysäköintiruutua.

Pysäköintialue P4 on aikarajoitettu (4 h) pysäköintialue ja se on tarkoitettu kirurgian ja ortopedian, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä fysiatrian poliklinikalla asioiville. 

Pysäköintialue P7 on tarkoitettu sairaalan P-osassa asioiville, esim. synnytysosastolla, naistentautien päivystyksessä, päiväkirurgialla tai suu- ja leukasairauksien poliklinikalla asioiville. Alueella olevat lämmitystolppapaikat on tarkoitettu sairaalan henkilökunnalle.  Logistiikkakeskuksen (J-rakennus) neljä asiakaspysäköintiin tarkoitettua paikkaa ovat P7-pysäköintialueella.

Pysäköintialue P8 on varattu dialyysipotilaille.

Pysäköintialue P9 on kappelin pysäköintialue.

Pysäköintialueet P11 ja P12 ovat tarkoitettu on Y-talossa asioiville. Alueilla tulee käyttää pysäköintikiekkoa (aikarajoitettu pysäköinti 4 h). Pysäköintikiekkoa voi lainata Y-infosta.

Sairaalan pysäköintialueet kuuluvat Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonnan piiriin. Nopeusrajoitus sairaala-alueella on 30 km/h.